Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

Datum objave: 1. siječnja 2023.

Poštovani građani Međimurske županije, drage Međimurke i Međimurci!


Otvaramo novo poglavlje našega doba, a ono stoji na čvrstim temeljima izgrađenim upornošću i zajedništvom. Na tim temeljima nastavit ćemo graditi postojanu budućnost novim generacijama da nas se s ponosom sjećaju i da im svako postignuće, svaka pozitivna promjena budu putokaz.

U godini koju ostavljamo iza sebe ostvarili smo pobjede na koje trebamo biti ponosni. Ponijeli smo pregršt nagrada, dosegnuli najviše brojke… Kada su drugi govorili o nama mnogo je puta naše Međimurje okićeno riječima – prvo, primjer dobre prakse, jedino. Sva ta postignuća se ne događaju slučajno, uvijek ih prati predanost, marljivost i nepokolebljivost.

Vjerujmo da smo najteže godine ostavili iza sebe te da ćemo zajedništvom nastaviti stvarati nove vrijednosti u ovom našem „horvatskom cvetnjaku“. Često su nas na putu razvoja i napretka dočekivali veliki izazovi, nerijetko i visoki zidovi koje je trebalo preskočiti, no oni su nas samo osnažili. Zajednica u kojoj je svaki čovjek važan – društvo je od kakvog ne odustajemo.

Neka vas u novoj godini prati dobro zdravlje, radost i mir. Njegujmo duh solidarnosti i hranimo smjelost s kojom ćemo kročiti prema novim ciljevima.

Svim građankama i građanima naše Županije od srca želim sretnu 2023. godinu!

ŽUPAN            
Matija Posavec 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content