Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan Matija Posavec i gradonačelnica Ljerka Cividini priredili tradicionalni božićni prijem za novinare

Datum objave: 30. prosinca 2022.

Župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini priredili su prijem za novinare, priliku da se u opuštenoj atmosferi i ugodnom druženju analizira suradnja u proteklom razdoblju, ali i evociraju sjećanja na najvažnije trenutke godine na izmaku.

 „Svi smo sada okrenuti godini u koju ulazimo, novom razdoblju koje nosi nove izazove, ali i nade. U tom ozračju  i mi u Gradu Čakovcu očekujemo mnogo u  otvaranju novih 'omotnica' Europske unije kako bismo još snažnije zakoračili putem razvoja. Zahvaljujem vam  na suradnji te vam želim sretnu i uspješnu novu godinu“, poručila je uzvanicima gradonačelnica Ljerka Cividini.

Župan Matija Posavec je u nekoliko rečenica sažeo niz uspjeha koje je Međimurska županija dosegnula tijekom 2022.

Hvala vam na korektnosti i vjerujem da ćemo i iduće godine uspješno surađivati. Ne zamjerite nam ako smo mnogo tražili od vas jer mnogo smo radili pa su nam i očekivanja bila velika. Postignućima uistinu možemo biti zadovoljni: od niza potpora koje smo usmjerili prema našim građanima rasporedivši ih na sve generacije do kapitalnih ulaganja i nagrada kojima je veliki rad i trud okrunjen. Trendovi u Međimurju i dalje su iznad hrvatskog prosjeka… Tim ritmom nastavljamo  u 2023. godini u kojoj nas očekuje niz novih projekata i niz ulaganja. Iskoristit ćemo svaku pruženu priliku u natječajima iz Eu fondova, pritom zadržati i pojačali potpore koje olakšavaju život našim građanima. Nastavit ću se snažno boriti za našu bolnicu kako bi upravljačka prava ostala u rukama Međimurske županije. Razradili smo dugoročnu strategiju za našu najveću zdravstvenu ustanovu, kao i za sve ostale, i bila bi šteta narušiti taj pravac. Iza nas je dobra godina u kojoj smo stvorili odličnu pripremu za novo razdoblje, stoga smatram da imamo razloga za optimizam u idućoj godini., rekao je župan Matija Posavec poželjevši gostima uspjeh i dobro zdravlje u novoj godini.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content