Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Vatrogasni veterani Međimurja aktivni su već punih 35 godina

Datum objave: 11. rujna 2022.

Na sportskom igralištu u Maloj Subotici održano je natjecanje i susret vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Međimurske županije. Snagu, brzinu, spretnost i okretnost u ručnim špricama, rušenju meta i još drugih sedam disciplina odmjerile su ekipe iz Male Subotice, Nedelišća, Orehovice, Čakovca, Murskog Središća, Kotoribe i Donjeg Kraljevca.

Aktivnosti vatrogasnih veterana i podršku u njihovom radu dali su, u ime domaćina, načelnik općine Mala Subotica Valentino Škvorc i župan Međimurske županije Matija Posavec, kao i brojni mještani i gosti iz susjednih općina i Varaždinske županije.

Klub vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Međimurske županije broji 308 aktivnih članova, osnovani su 1987. godine, a ove godine obilježavaju 35. godišnjicu postojanja koja će kulminirati druženjem svih članova na skupštini udruge čiji će domaćin, krajem listopada, biti DVD Gornja Dubrava.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content