Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za isplatu jednokratne potpore redovnim učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji se školuju izvan Međimurske županije

Datum objave: 6. rujna 2022.

Temeljem Odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim učenicima srednjih škola za školsku godinu 2022./2023. („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 10/20.), Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport objavljuje

JAVNI POZIV
za podnošenje zahtjeva za isplatu jednokratne potpore redovnim učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji se školuju izvan
Međimurske županije

I.

Jednokratna financijska potpora iznosi 300 kuna (39,82 EUR) dodjeljuje se svim redovnim učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog učenika školske godine 2022./2023. upisani na bilo koju javnu srednjoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj kojoj sjedište nije na području Međimurske županije.

II.

Postupak prijave moguće je pokrenuti isključivo na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici.

III.

Pravo na isplatu potpore učenici i njihovi roditelji ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije:
1. ispisane i vlastoručno potpisane prijave primljene elektroničkom poštom
2. originala potvrde srednjoškolske ustanove o upisu u školsku godinu 2022./2023. u statusu redovnog učenika ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani
3. preslike osobnih iskaznica važećih na dan 1. rujna 2022. ili elektroničkih zapisa o prebivalištu iz sustava e-Građani (za učenika i roditelja)
4. preslike računa za nabavku školskih radnih materijala i pribora.

IV.

Dokumentacija iz točke III. šalje se, isključivo poštom, na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, s naznakom „Prijava za dodjelu jednokratne potpore učenicima srednjih škola“ do 21. rujna 2022. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

V.

Ovaj poziv i Odluka nalaze se na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr, gdje će biti objavljene i odluke o isplati sredstava.

KLASA: 402-06/22-03/28
URBROJ: 2109/1-08-22-1

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport
Međimurske županije
Čakovec, 6.9.2022.


Prijava za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim učenicima srednjih škola koji se školuju izvan Međimurske županije u školskoj godini 2022./2023.

Prijava se pokreće popunom sljedećeg obrasca.

Napomena: Obratite pozornost na točnost upisa e-mail adrese jer će Vam na upisanu adresu stići poruka Vaše prijave i daljnje upute.
PRIJAVLJIVANJE SE DOVRŠAVA SLANJEM POTREBNE DOKUMENTACIJE NA ADRESU MEĐIMURSKE ŽUPANIJE: Međimurska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, s naznakom „Prijava za dodjelu jednokratne potpore učenicima srednjih škola“ do 21. rujna 2022. godine.

Ukoliko ne primite potvrdni e-mail, pokušajte ponoviti postupak, a u slučaju daljnjih poteškoća molimo kontaktirajte nas na e-mail: prijave.obrazovanje@medjimurska-zupanija.hr

ZATVOREN

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content