Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nikola Vuković i Ira Resman najbolji su rukometaši u 2020., Antonio Anđel i Darinka Pavleković najbolji treneri

Datum objave: 17. prosinca 2021.

Rukometni savez Međimurja dodijelio je priznanja najboljim rukometašicama, rukometašima, trenerima i perspektivnim igračima i igračicama za 2020. godinu na redovnoj godišnjoj sjednici održanoj u Hotelu Castellum u Čakovcu.
Najbolji rukometaš u 2020. godini je Nikola Vuković iz MRK Čakovec, a najboljom rukometašicom proglašena je Ira Resman iz ŽRK Zrinski. Najbolji rukometni trener je Antonio Anđel iz MRK Čakovec, a najbolja trenerica Darinka Pavleković iz ŽRK Zrinski. Uručena su i priznanja perspektivnim igračicama i igračima u 2020. godini Grgi Pavlicu iz MRK Čakovec, Karli Zanjko iz ŽRK Zrinski, Patriku Zrni iz RK Prelog i Tijani Čavlek iz ŽRK Prelog.
Čestitke nagrađenima uputio je župan Međimurske županije Matija Posavec. Na održanoj redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Rukometnog saveza Međimurja podnesena su izvješća za 2020. godinu, osvrt na poslovanje u 2021. godini, plan i program rada za 2022. godinu te izmjene i dopune Statuta.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content