Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest za stranke koje dolaze u Međimursku županiju

Datum objave: 15. studenoga 2021.

Od utorka 16. studenog 2021. godine stupa na snagu Odluka kojom su svi dužnosnici, službenici i namještenici u javnim službama i u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenici trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači Republika Hrvatska i jedinice lokalne (regionalne) samouprave prilikom ulaska u prostorije obvezni dati na uvid EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenu odnosno testiranju.
Ista odluka odnosi se i na sve stranke koje dolaze u službene prostorije, sve pružatelje usluge koji pružaju usluge u tim prostorima ili su angažirani za određene poslove ili druge osobe koje dolaze u službene prostorije po bilo kojoj osnovi.
Od predočenja covid-potvrde izuzeti su: djeca, učenici osnovnih i srednjih škola, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe (invalidi i osobe s posebnim potrebama), osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.
Ulazi za Matični ured i za Odsjek za branitelje Upravnog odjela za civilno društvo, ljudska prava i sport Međimurske županije bit će zatvoreni. Stranke moraju doći na glavni ulaz zgrade Županije gdje će im se provjeriti valjanost EU digitalne COVID potvrde, nakon čega će ih se uputiti u Matični ured, odnosno Odsjek za branitelje.
Obavijest strankama istaknuta je na ulazu u Matični ured i u Odsjek za branitelje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content