Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest za građane vezano uz cijepljenje - U subotu cijepljenje bez najave u Prelogu

Datum objave: 10. studenoga 2021.

Cijepljenje protiv bolesti COVID-19 provodi se u Međimurskoj županiji od kraja prošle godine prema planu i zadanim prioritetima. Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije u suradnji sa svim ostalim zdravstvenim ustanovama,  uz podršku Međimurske županije i ostalih jedinica lokalne samouprave, ulaže značajne napore da osigura dostupnost i sigurnost provedbe cijepljenja te poveća cijepni obuhvat. Stoga se ponovno otvaraju punktovi za masovno cijepljenje bez najave.
U subotu 13. studenoga 2021. masovno cijepljenje provodit će se u Prelogu, u školskoj sportskoj dvorani u terminu od 9:00 do 13:30 sati. Na cijepljenje se dolazi bez prethodne najave. Cijepi se s 1., 2. i 3. dozom svim dostupnim cjepivima.
U Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i Županijskoj bolnici Čakovec i dalje će se svakodnevno provoditi cijepljenje prema uobičajenom rasporedu i to u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije u terminu od 9:00 do 13:00 i Županijskoj bolnici Čakovec od 13:00 do 18:00 sati.
Javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o otvaranju drugih punktova za cijepljenje.
Cijepljenje je najsigurniji način sprječavanja ove bolesti i njezinih teških i neželjenih komplikacija. Još jednom vas pozivamo da donesete dobru odluku i cijepite se.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content