Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 21. listopada 2021.

Datum objave: 21. listopada 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 245 uzorka, od čega je evidentirano 77 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 31,4% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljen je 1 pozitivan slučaj kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji, dok je brzim antigenskim testiranjem evidentiran 1 pozitivan nalaz.
U protekla 24 sata oporavilo se 12 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 322. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 72 389 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 24 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana je 1 osoba, otpuštene su 2 osobe, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content