Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Edukacija za građane o korištenju solarne energije

Datum objave: 19. listopada 2021.

Zelena energetska zadruga (ZEZ) će, u suradnji s europskom inicijativom Sporazum gradonačelnika, Udrugom gradova i udrugom Pokret otoka, tijekom listopada i studenog drugi put provesti turneju Dobra energija, kampanju promocije solarne energije u hrvatskim gradovima.
U sklopu turneje, ZEZ će održati besplatne edukacije za građane o korištenju solarne energije, a prve se održavaju na području Međimurske županije - u Čakovcu 19. listopada i Prelogu 26. listopada.
Trošak ugradnje kućne sunčane elektrane, uvjeti za ugradnju, potrebna dokumentacija, prilike za sufinanciranje, udruživanje sa sugrađanima s ciljem razmjene energije, samo su neke od korisnih informacija koje će građani imati prilike saznati iz prve ruke na ovim edukacijama.

  1. listopada: Čakovec 

Vrijeme i lokacija edukacije za građane: 16:00 sati, Zgrada Scheier (Matice hrvatske 1)

  1. listopada: Prelog

Vrijeme i lokacija edukacije za građane: 10:00 sati, Gradska vijećnica, 1. kat (Glavna 35)
Facebook događajhttps://fb.me/e/2MtEc7Ry0
Web objavahttps://www.zez.coop/besplatne-edukacije-o-suncanim-elektranama-za-gradane-u-12-gradova-turneje-dobra-energija/
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content