Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ponos Međimurja - Županija nagradila studente dobitnike rektorovih nagrada

Datum objave: 18. listopada 2021.

Međimurska županija nastavila je dobru praksu nagrađivanja izvrsnosti te je dodijelila novčanu nagradu od po 1.000 kuna međimurskim studentima dobitnicima rektorovih nagrada na hrvatskim sveučilištima za akademske godine 2018./2019. i 2019./2020.
Na javni poziv Međimurske županije javilo se 18 dobitnika nagrada za 2018./2019. I 17 za 2019./2020., a za sve njih održan je prijem u Velikoj vijećnici Međimurske županije s ciljem da ih se predstavi javnosti. Čestitke i pohvale na postignutom uspjehu, trudu i nagrađenima su uputili zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Međimurske županije Blaženka Novak.
Obrazloženja s kojima su rektori dodjeljivali nagrade različita su i kreću se od nagrada za uspješno sudjelovanje na sportskim natjecanjima ili kulturnim manifestacijama, volontiranja u organizaciji takvih događaja i sličnih manifestacija do izvrsnog prosjeka ocjena na ispitima, sudjelovanja u znanstvenim i stručnim istraživanjima do pisanja diplomskih ili drugih akademskih i stručnih radova.
U akademskoj godini 2018./2019. rektorovu nagradu primili su Ana-Maria Radovan, David Kundih, Nikola Trstenjak, Andreja Poljanec, Ena Šmitran, Barbara Šimić, Elena Mikolaj, Lara Branilović, Kristina Drvenkar, Mateja Gošćiej, Đesika Kolarić, Karla Taradi, Dejana Jezernik, Ines Vinkovič, Kristina Šajn, Janja Palačić, Tina Posedi i Lucija Šimunić, a u akademskoj godini 2019./2020. godini dobitnici rektorovih nagrada su Valentino Balent, Martina Gudlin, Martina Zadravec, Lorena Pikl, Lea Treska, Luka Barković, Goran Posavec, Stefanie Bobičanec, Saša Posavec, Stela Horvat, Elizabeta Pongrac, Antonio Ščavničar, Mario Čavlek, Stela Bedić, Petra Štefić, Marta Novak i Simona Gavez.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content