Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 05. listopada 2021.

Datum objave: 5. listopada 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 134 uzorka, od čega je evidentirano 25 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 18,6% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljena su 2 pozitivna slučaja kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.
U protekla 24 sata oporavilo se 25 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 184. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 69 666 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 28 pacijenata pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je 5 pacijenata, otpuštena su 4 pacijenta, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content