Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čestitka zamjenika župana Međimurske županije povodom Svjetskog dana učitelja

Datum objave: 5. listopada 2021.

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada s ciljem isticanja važnosti rada svih učitelja, nastavnika i odgojitelja, njihovog utjecaja na razvoj društva u cjelini, naglašavanja važnosti učiteljske profesije, ali i samog obrazovanja čiji su oni nositelji.
Zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec uputio je prigodnu čestitku svim djelatnicima u prosvjeti i obrazovanju povodom Svjetskog dana učitelja:
Drage učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, odgajateljice i odgajatelji, stručne suradnice i suradnici, ravnateljice i ravnatelji! 
Biti učitelj nije samo posao, zvanje ili zanimanje – to je životni poziv u kojemu se prepoznaje entuzijazam, strast i ljubav. Vaše je mjesto ključno u životu svakog vašeg učenika i studenta jer svakog dana imate zadovoljstvo zajedno s njima graditi njihovu budućnost. Svakodnevno se suočavate s brojnim izazovima, no hvala vam što niste izgubili ljubav prema svom poslu, entuzijazam, pažnju i brigu koji ulažete i pokazujete. Obrazovanje je prioritet Međimurske županije. Ulaganjem u kvalitetnu infrastrukturu, razvojem centara znanja i kompetentnosti, učeničkim stipendijama i potporama nastojat ćemo i dalje, zajedno s vama, stvarati društvo znanja.

Hvala vam od srca na svemu što radite i sretan vam Svjetski dan učitelja!

 

ZAMJENIK ŽUPANA

Josip Grivec

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content