Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Glasajte za najbolji europski projekt: Međimurska županija u finalu s dva odlična projekta - Metalskom jezgrom i 1,2,3...PALIM LAMPICU!

Datum objave: 16. rujna 2021.

Čak 31 EU projekt natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.
Pobjednici se biraju u kategorijama: Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos poduzetništvu.
Međimurska županija u finalu se natječe s dva projekta. U kategoriji Doprinos znanosti i inovacijama s projektom Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju – Metalska jezgra Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA. U kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici s projektom 1,2,3…PALIM LAMPICU! – razvoj sustava podrške (potencijalno) darovitim učenicima u Međimurskoj županiji Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA
Za projekte možete glasovati na posebnoj posebnoj platformi Jutarnjeg lista – OVDJE. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content