Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

26. Međužupanijski sportski susreti umirovljenika

Datum objave: 8. rujna 2021.

U organizaciji Matice umirovljenika Međimurske županije održani su 26. Međužupanijski sportski susreti umirovljenika koji su okupili više od 180 sudionika iz Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske, Krapinsko-zagorske te Koprivničko-križevačke županije. Natjecatelji su snage odmjerili u pikadu, belotu, krugovima, šahu, streljaštvu i visećoj kuglani.
Suorganizator 26. Međužupanijskih sportskih susreta umirovljenika je podružnica umirovljenika Mačkovec pa je natjecanje u belotu, šahu i streljaštvu održano u Društvenom domu Mačkovec.
Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec zahvalila je Međimurskoj županiji što financijskom pomoći, ali i nizom programa i mjera sustavno vodi brigu i skrb za svoje umirovljenike kako bi bili uključeni u aktivnosti u zajednici. „Kontinuirano radimo na aktivnom uključivanju naših članova u zajednicu u kojoj živimo, no bez potpore i raznih projekata koje nam neprekidno pružate, naše umirovljeničke udruge ne bi bile tako aktivne.“ Zaključila je Nada Lovrec
Priliku da umirovljenicima čestitaju i podijele nagrade dobili su gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je tom prigodom rekao kako Županija podupire ovakva zajednička druženja umirovljenika koja su im prilika da se bave sportom i steknu nova iskustva, ali prije svega da se zabave i druže. „Uložili ste godine rada i truda u napredak našeg Međimurja, a poticanjem ovakvih zajedničkih druženja iskazujemo vam svoju naklonost i zahvalnost. Drago mi je što odlaskom u mirovinu ne mirujete, već ste jedan od najaktivnijih pripadnika naše zajednice.“- istaknuo je Župan.
Najbolji ukupni rezultat osvojila je Matica umirovljenika Međimurske županije, a nakon dodjele medalja i pehara slijedilo je zajedničko druženje uz glazbu i ples.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content