Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Mlada pjevačka nada Međimurja Rebecca Posavec oduševila oproštajnim koncertom u svom rodnom Pribislavcu

Datum objave: 25. kolovoza 2021.

Rebecca Posavec, mlada međimurska pjevačka zvijezda u usponu, u rodnom Pribislavcu održala je svoj drugi koncert u karijeri.
Prošlo je točno deset godina otkako smo Rebeccu vidjeli na pozornici talent showa Supertalent. U tih se deset godina Rebecca razvijala i školovala, maturirala kao dvosmjerna učenica Solo Pjevanja u klasi Blanke Tkalčić i kao učenica Glazbene teorije. U isto je vrijeme pripomogla nekoliko humanitarnih koncerata te ostvarila ulogu glavne zlice Dine u mjuziklu Ivana Josipa Skendera „Glazba srca mog“, nastupivši u toj ulozi 2019. godine u varaždinskom HNK te 2020. godine u zagrebačkom kazalištu „Komedija“.
Njen talent prepoznali su mnogi profesori glazbe i pjevači, a Rebecca će pjevačke vještine od jeseni brusiti na jednoj od najcjenjenijih glazbenih škola u Los Angelesu Prijavila se na pet američkih sveučilišta i na svih je pet bila pozvana na završnu audiciju te je primljena na čak dva. Mjesec dana prije odlaska u daleki Los Angeles svoju domaću publiku počastila je oproštajnim koncertom povodom Dana Općine Pribislavec u okviru svečane sjednice. Rebecca je oduševila izvedbom starih međimurskih pjesama, izvedbom nekoliko mjuzikala i hrvatskih pjesama uz pratnju magistra glazbe Davida Vukovića, a na pozornici joj se pridružio i Mirko Švenda Žiga, jedan od prvih pjevača koji je prepoznao njen talent.
Rebecci želimo sretan i uspješan nastavak karijere te da nas oduševi s još mnogo koncerata!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content