Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 30. srpnja 2021.

Datum objave: 30. srpnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 50 uzoraka, od čega je evidentiran 1 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 2,0% pozitivnih od broja testiranih.
Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 8. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 057 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 1 pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, otpušten je 1 pacijent, na respiratoru nema pacijenata. U protekla 24 sata preminula je jedna osoba, ženska osoba stara 84 godine.
Narednih dana očekuje se veći broj ljudi koji će posjetiti mnoge manifestacije u Gradu Čakovcu. Kako bi se zadržala povoljna epidemiološka situacija u Međimurskoj županiji, ovim putem pozivamo sve građane na odgovornost i poštivanje epidemioloških mjera.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content