Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 28. srpnja 2021. - Međimurje i danas bez pozitivnih slučajeva

Datum objave: 28. srpnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 68 uzoraka, od čega nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji.
U protekla 24 sata oporavile su se 3 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 9. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 63 954 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 3 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, a 1 pacijent je otpušten, nema pacijenata na respiraciji. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.
I dalje se pozivaju svi oni koji se žele cijepiti da to mogu učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u prostorima Županijske bolnice Čakovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content