Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za vježbenika

Datum objave: 19. srpnja 2021.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU VJEŽBENIKA NA ODREĐENO VRIJEME
- VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA LJUDSKA PRAVA I
NACIONALNE MANJINE
KLASA: 112-02/21-03/6
URBROJ: 2109/1-13-21-6
Čakovec, 19. srpnja 2021.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA VJEŽBENIKA ZA RADNO MJESTO VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA LJUDSKA PRAVA I NACIONALNE MANJINE U UPRAVNOM ODJELU ZA CIVILNO DRUŠTVO, LJUDSKA PRAVA I SPORT

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za vježbenika radi osposobljavanja za obavljanje poslova radnog mjesta viši stručni suradnik za ljudska prava i nacionalne manjine, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama, broj 77 od 7. srpnja 2021. godine te na web stranici Međimurske županije.
Testiranje će se održati 26. srpnja 2021. godine, u Maloj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, s početkom u 9,00 sati.
Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.
Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-mail adrese koju su naznačili u svojim prijavama na javni natječaj.
Kandidati koji nisu pozvani na testiranje, nisu udovoljili formalnim uvjetima iz javnog natječaja i o tome će biti pisanim putem obaviješteni.
POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content