Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 02. srpnja 2021. - Na 91 uzorak evidentiran 1 pozitivan nalaz

Datum objave: 2. srpnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 91 uzorak, od čega je evidentiran 1 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 1,1 % pozitivnih od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavila se jedna osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 37. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 62 403 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 17 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, otpušten je 1 pacijent, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.
Na današnji dan 7-dnevna incidencija u Međimurskoj županiji za osobe testirane PCR metodom je 29 pozitivnih na 100 000 stanovnika, dok je 14-dnevna incidencija pala na 55. Smanjen je udio pozitivnih u broju testiranih te je u proteklih 7 dana na ukupan broj testiranih osoba svega 5 % pozitivnih.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content