Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 16. lipnja 2021. - U Međimurju 6% pozitivnih od broja testiranih osoba

Datum objave: 16. lipnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 124 uzoraka, od čega je evidentirano 7 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 5,64% pozitivnih od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavilo se 9 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 72.
Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 61 127 uzoraka.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 17 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su 2 pacijenta, otpuštena su 4 pacijenta, a na invazivnoj respiraciji su 2 pacijenta. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.
Svi oni koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni putem platforme ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, moći će se cijepiti svaki radni dan od 9-13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13-18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec cjepivom Pfizera ili Astra Zenece.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content