Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Tena Turk tisućita posjetiteljica Centra Med dvemi vodami u 2021. godini!

Datum objave: 4. lipnja 2021.

Svetomartinskom atrakcijom, turističkim vlakićem, u Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovec stigli su u petak 4. lipnja veseli i znatiželjni učenici 4.a i 4.b razreda Osnovne škole Sveti Martin na Muri. Kroz brvnaru Moj hrast Adam, galerije Mura i Drava provela ih je Sara Srša, urbana šumarka i stručna suradnica za edukaciju, interpretaciju i promidžbu. Osnovnoškolce je upoznala sa zanimljivostima biljnog i životinjskog svijeta međimurskog kraja.
Posjet Centru Med dvemi vodami osobito će pamtiti djevojčica Tena Turk učenica 4.a razreda. Ovogodišnja tisućita posjetiteljica nagrađena je prigodnim poklon paketom Centra Med dvemi vodami i Javne ustanove Međimurska priroda. 
Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu uskoro će obilježiti godišnjicu svečanog otvaranja. Svoja vrata javnosti otvorio je 19. lipnja 2020. godine. Tijekom protekle godine dana postao je središte promicanja prirodne baštine Međimurja. U uvjetima stalne potrebe prilagođavanja posjeta i programa epidemiološkim mjerama izazvanih pandemijom koronavirusa s ponosom se bilježi tisućiti posjetitelj u 2021. godini.
Izvor: Centar za posjetitelje "Med dvemi vodami"

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content