Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održala je dvije sjednice na kojima su dodijeljene 32 pomoći ukupne vrijednosti 100 986 kuna.

Već punih dvadeset godina „Katruža“ pruža pomoć građanima s područja Međimurke županije za potrebe liječenja, rehabilitacije, operacija, nabave pomagala i lijekova kada zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.

Na  197. sjednici  održanoj 4. ožujka 2021. godine dodijeljeno je 12 pomoći u ukupnom iznosu od 38.316,00 kuna, dok je na 198. sjednici održanoj 15. travnja dodijeljeno 20 pomoći u ukupnom iznosu od 62.670,00 kuna

U ovoj godini „Katruža“ je održala čak četiri sjednice na kojima je dodijeljeno 48 pomoći u iznosu od 164.185,00 kuna. Većina pomoći dodijeljena je djeci za edukacijsko-rehabilitacijske  tretmane.

Upravni odbor „Katruže“ zahvaljuje svim dobrim ljudima  koji na bilo koji način pomažu rad Zaklade. Posebno hvala gradovima i općinama Međimurske županije te tvrtkama i pojedincima podupirateljima Zaklade. Samo zahvaljujući njima Zaklada može pomagati onima koji je to najpotrebnije, našim bolesnim sugrađanima.

                                                                                                                                   UPRAVNI ODBOR

                        MEĐIMURSKE ZAKLADE SOLIDARNOSTI „KATRUŽA“