Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Centar Med dvemi vodami osvojio prestižnu nagradu BigSEE Tourism Design Award 2021

Datum objave: 23. ožujka 2021.

Nakon što je prošle godine u sklopu najvećeg hrvatskog događaja za dizajn „Zagreb Design Week‟ Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u kategoriji Dizajn interijera osvojio prvu nagradu, u Križovec je stigla još jedna prestižna nagrada. Na natjecanju  Big SEE - where life is creativity, u kategoriji Turistički dizajn - Arhitektura i dizajn kao iskustvo, Centar za posjetitelje „Med dvemi vodami“ osvojio je prvu nagradu.
Centrom za posjetitelje Med dvemi vodamu u Križovcu upravlja Međimurska priroda - Javna ustanova za zaštitu prirode, a za natjecanje su nominirali autora dizajna interjera, zagrebački Clinica studio d.o.o. Vrijednost i značaj Centra ponovo je prepoznala struka i međunarodna javnost, a nagrada  BigSEE Tourism Design Award 2021 još jedan je pokazatelj da tim Međimurske prirode ostvaruje projektne priče na ponos čitavom Međimurju, ali i Hrvatskoj. 
BigSEE nagrade dodjeljuje Zavod Big – Centar za kreativnu ekonomiju jugoistočne Europe, u okviru platforme BIG SEE za podršku i razvoj kreativne industrije.  Nagrade BIG SEE doprinose promociji jedinstvenih i originalnih kreativnih dostignuća država  jugoistočne Europe (Albanija, Austrija, Bugarska, Bosna i Hercegovina, Cipar, Češka, Grčka, Hrvatska, Italija, Izrael, Mađarska, Kosovo, Malta, Sjeverna Makedonija, Republika Moldavija, Crna Gora, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija i Turska).  Nagrade se dodjeljuju u kategorijama BigSEE Product Design Award, BigSEE Interior Design, BigSEE Fashion Design Award, BigSEE Wood Design Award i BigSEE Tourism Award.
Više o Centru Med dvemi vodami pogledajte na www.med-dvemi-vodami.info, a o nagradi BigSEE Tourism Design Award 2021 na  https://bit.ly/2NFox07.
Izvor: Međimurska priroda
Autor fotografija: Davorin Mance

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content