Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zaklada Katruža nastavlja s aktivnim radom i u 2021. godini, Andreja Knežević nova predsjednica Upravnog odbora Zaklade Katruža

Datum objave: 17. veljače 2021.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ aktivno je krenula u 2021. godinu te su članovi Upravnog odbora održali dvije sjednice na kojima je dodijeljeno 16 pomoći u vrijednosti od 65 000 kuna.
Već punih dvadeset godina „Katruža“ pruža pomoć građanima s područja Međimurke županije za potrebe liječenja, rehabilitacije, operacija, nabave pomagala i lijekova kada zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.
Na sjednici održanoj 7. siječnja 2021. godine dodijeljena je jedna pomoć u iznosu od 15.000,00 kuna, a na 196. sjednici održanoj 3. veljače 2021. godine dodijeljeno je 15 pomoći  u ukupnom iznosu od 48.199,00 kuna. Nakon uspješnog predsjedanja Upravnim odborom Katruže, Miroslavu Horvatu, dr.med. završen je mandat, a članovi su za novu predsjednicu izabrali Andreju Knežević, mag.pharm., ravnateljicu Ljekarne Čakovec. Članovi Upravnog odbora ostaju Miroslav Horvat, Danica Pongrac-Krhač, Emil Vibović, Mislav Čonkaš, Božena Malekoci Oletić  i Štefica Martinez, dok je upravitelj Zaklade i dalje župan Međimurske županije Matija Posavec.
Članovi Upravnog odbora Katruže upućuju zahvale svim dobrim ljudima koji na bilo koji način pomažu rad Zaklade. Samo zahvaljujući njima Zaklada može pomagati onima koji je to najpotrebnije, našim bolesnim sugrađanima.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content