Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za radno mjesto stručni referent za zdravstvo

Datum objave: 20. siječnja 2021.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME
STRUČNI REFERENT ZA ZDRAVSTVO
KLASA: 112-02/20-03/12
URBROJ: 2109/1-12-21-08
Čakovec, 20. siječnja 2021.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA RADNO MJESTO STRUČNI REFERENT ZA ZDRAVSTVO U UPRAVNOM ODJELU ZA ZDRAVSTVO I SOCIJALNU SKRB

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, za radno mjesto stručnog referenta za zdravstvo, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama, broj 2 od 8. siječnja 2021. godine te na web stranici Međimurske županije.
Testiranje za predmetno radno mjesto održat će se 28. siječnja 2021. godine, u Maloj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, s početkom u 9,00 sati.
Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.
Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-mail adrese koju su naznačili u svojim prijavama na javni natječaj.
Kandidati koji nisu pozvani na testiranje, nisu udovoljili formalnim uvjetima iz javnog natječaja i o tome će biti pisanim putem obaviješteni.
POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content