Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

LUCIJA UJEDINILA MEĐIMURJE - pružimo ruku dobrote i pomozimo joj da ponovno hoda

Datum objave: 12. siječnja 2021.

Lucija Fleten je 22-godišnja djevojka iz Cirkovljana koja je prošle godine doživjela tešku nesreću. Prilikom spremanja kukuruza, Luciju je zahvatio "kardan" i zadobila je teške ozljede opasne po život. Iako joj je zahvaljujući naporima liječnika u Županijskoj bolnici Čakovec i Kliničko-bolničkom centru Sestre milosrdnice spašen život, nažalost, za njenu desnu nogu nije bilo spasa te su je morali amputirati. Proteza koja je Luciji prijeko potrebna stoji 70.000 eura, a njen otac Alojz pokrenuo je akciju pomoći. U vrlo kratkom roku, akciji su se pridružili mnogi pojedinci, udruge, sportaši i poduzetnici, a podršku je pružila i Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ koja će izdvojiti dio sredstva kako bi se Luciji omogućilo da prohoda. Pozivamo sve koji žele pomoći da uplate sredstva na račun otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci:
IBAN: HR2523900011500199869
Za plaćanja iz inozemstva: SWIFT: HPBZHR2X
Ova će humanitarna akcija potrajati do 6. veljače, a nakon završetka, novac će biti uplaćen obitelji Fleten za nabavu proteze. Svima koji žele pomoći, u ime obitelji, najiskrenije zahvaljujemo!


 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content