Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija obilježila blagdan Svih svetih

Datum objave: 30. listopada 2020.

Povodom blagdana Svih svetih, izaslanstva Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva unutarnjih poslova, Međimurske županije, Grada Čakovca te Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Međimurske županije položila su vijence i zapalila svijeće kod novog spomen zida poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na čakovečkom Gradskom groblju. U zajedničkoj molitvi, koju je predvodio gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Josip Župan, i  s posebnim pijetetom, svi prisutni prisjetili su se svih onih koji više nisu uz nas, ali su prisutni u srcima i mislima.
Iskazujemo poštovanje svim našim preminulim sugrađanima, braniteljima, onima koji nisu više s nama, ove godine na skromniji, ali dostojanstven način. Svijeća i cvijet te sjećanja koje njegujemo dovoljan su znak pažnje, posebice u ovim izazovnim vremenima u kojima molimo naše sugrađane za strpljenje, solidarnost, humanost.“, poručio je župan Međimurske županije Matija Posavec.
Misa zadušnica za sve poginule hrvatske branitelje održat će se na Dušni dan u ponedjeljak, 02. studenoga 2020. godine u 09:00 sati u župnoj crkvi Sv. Nikole biskupa u Čakovcu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content