Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska tvrtka Vuplast proglašena najboljom poduzetničkom pričom u Europi

Datum objave: 21. listopada 2020.

Tvrtka Vuplast iz Savske Vesi više od 40 godina uspješno se bavi proizvodnjom i preradom plastike, a zahvaljujući nominaciji Europske poduzetničke mreže Hrvatske koja djeluje u sklopu Hrvatske gospodarske komore, proglašeni su najboljom poduzetničkom pričom u Europi.
Vuplastov inovativan proizvod, vreće za pranje kontaminirane odjeće, pokazao se iznimno važnim u vrijeme pandemije koronavirusom te je pomogao mnogim zdravstvenim ustanovama pri svladavanju problema s pranjem kontaminiranog tekstila na iznimno kvalitetan i siguran način.
Vreće su napravljene od 100% reciklirajućeg materijala koji se pri pranju raspadne, bez negativnih učinaka na perilicu rublja, a Vuplast danas broji preko 70 bolnica diljem svijeta koje koriste njihove proizvode za pranje kontaminirane odjeće, među kojima je i Županijska bolnica Čakovec.
Ovo je još jedno priznanje za profesionalan pristup i solidarno poslovanje u vremenima epidemiološke krize te se nadamo još većoj podršci u okviru novih investicija koje će pridonositi novim zapošljavanjima i jačem gospodarskom pozicioniranju Hrvatske na karti svijeta. Postignuće je to cijelog kolektiva, radnika, poslovnih partnera, obitelji, prijatelja, institucija i svih dobrih ljudi koji su nam dali podršku, savjete, povjerenje i motivirali nas na širenje.“, poručuju iz Vuplasta.
Još jedna je ovo potvrda produktivnosti i inovativnosti međimurskih poduzetnika, koji i u ovim izazovnim vremenima vrijedno rade, unaprjeđuju svoju proizvodnju i pomiču granice.
Izvor: Poslovni.hr


 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content