Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

[ZATVOREN] JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za isplatu jednokratne potpore redovnim učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji se školuju izvan Međimurske županije

Datum objave: 12. listopada 2020.

ZATVOREN


Temeljem Odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim učenicima srednjih škola za školsku godinu 2020./2021. („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 16/20.), Upravni odjel za obrazovanje i kulturu objavljuje

JAVNI POZIV
za podnošenje zahtjeva za isplatu jednokratne potpore redovnim učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji se školuju izvan
Međimurske županije

I.

Jednokratna financijska potpora iznosi 300 kuna, dodjeljuje se svim redovnim učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog učenika školske godine 2020./2021. upisani na bilo koju javnu srednjoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj kojoj sjedište nije na području Međimurske županije.

II.

Postupak prijave moguće je pokrenuti isključivo na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici.

III.

Pravo na isplatu potpore učenici i njihovi roditelji ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije:
1. ispisane i vlastoručno potpisane prijave primljene elektroničkom poštom
2. originala potvrde srednjoškolske ustanove o upisu u školsku godinu 2020./2021. u statusu redovnog učenika ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani
3. preslike osobnih iskaznica važećih na dan 1. rujna 2020. ili elektroničkih zapisa o prebivalištu iz sustava e-Građani (za učenika i roditelja)
4. preslike računa za nabavku školskih radnih materijala i pribora.

IV.

Dokumentacija iz točke III. šalje se, isključivo poštom, na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za obrazovanje i kulturu, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, s naznakom „Prijava za dodjelu jednokratne potpore učenicima srednjih škola“ do 30. listopada 2020. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

V.

Ovaj poziv i Odluka nalaze se na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr, gdje će biti objavljene i odluke o isplati sredstava.
KLASA: 402-08/20-03/18
URBROJ: 2109/1-08-20-1
Čakovec, 12.10.2020.
Upravni odjel za obrazovanje i kulturu Međimurske županije
Prilog:


Prijava za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim učenicima srednjih škola koji se školuju izvan Međimurske županije u školskoj godini 2020./2021.
Prijava se pokreće popunom sljedećeg obrasca.
Obratite pozornost na točnost upisa e-mail adrese jer će Vam na upisanu adresu stići poruka s daljnjim uputama.
PRIJAVLJIVANJE SE DOVRŠAVA SLANJEM POTREBNE DOKUMENTACIJE NA ADRESU MEĐIMURSKE ŽUPANIJE.
Ukoliko kroz 30 minuta ne primite potvrdnu e-poštu molimo Vas provjerite sandučić neželjene pošte, a u slučaju daljnjih poteškoća molimo kontaktirajte nas na e-mail: obrazovanje-kultura-sport@medjimurska-zupanija.hr  ili na broj telefona 040 374 279,  374 222.

ZATVOREN

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content