Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Moto klub Metalni racing team iz Goričana viceprvak Hrvatske u moto ubrzanju i najbolje organizirani klub u Hrvatskoj

Datum objave: 27. studenoga 2019.

Moto klub Metalni racing team iz Goričana viceprvak je Hrvatske u moto ubrzanju, sportskoj disciplini pri Hrvatskom motociklističkom savezu. Nagradu su primili članovi kluba s predsjednikom Markom Horvatom na svečanoj dodjeli nagrada prvenstva Hrvatske u pojedinačnoj, klupskoj i timskoj konkurenciji za 2019. godini koja je održana u Slavonskom Brodu u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i Moto kluba BROD.
Goričanski moto klub uz titulu viceprvaka Hrvatske ima i prvaka države Kristijana Šnura (klasa serije Open), dva viceprvaka Marko Horvat – Metalni (klasa pro Open) i Dragan Duvančić (klasa pro 600) te jedno treće mjesto koje je osvojio Daniel Posavec (klasa serija 600).
Moto klub Metalni Racing Team primio je i nagradu Hrvatskog motociklističkog saveza za najbolje organizirani klub, na što su iznimno ponosni. Uz dodjelu nagrada, svečanost je bila prilika za prijateljsko druženje klubova koji su „žarili i palili“ pistama diljem Hrvatske, ali i za pripreme povodom nove natjecateljske godine.  

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content