Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Isplaćena jednokratna financijska potpora redovnim studentima

Datum objave: 15. srpnja 2019.

Budući da je temeljem Javnog poziva za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima odobreno 2.210 zahtjeva što je zahtijevalo cjelovitu obradu i pripremu naloga, studenti su 600 kuna jednokratne pomoći primili na račun u ponedjeljak 15. srpnja 2019. godine.
Javni poziv
Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Međimurske županije 12. lipnja 2019. završio je obradu prijava pristiglih na Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019., raspisan 3. travnja 2019, nakon čega je župan Međimurske županije Matija Posavec donio Odluku o isplati jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019.
Potpora je dodijeljena svim međimurskim studentima koji su uredno ispunili prijavu i dostavili dokument kojim su dokazali status redovitoga studenta na nekoj od javnih visokoškolskih ustanova ili ustanova s pravom javnosti u zemlji ili inozemstvu.
Troje prijavljenih studenata svojim potvrdama nije dokazalo status redovnog studenta, a 75 osoba započelo je postupak elektroničke prijave, ali nije dostavilo prijavnicu niti ikakvu dokumentaciju.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content