Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ODLUKA o isplati jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019

Datum objave: 12. lipnja 2019.

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Međimurske županije završio je obradu prijava pristiglih na Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019., raspisan 3. travnja 2019.
Na osnovi toga, župan Međimurske županije Matija Posavec donio je Odluku o isplati jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019. Na osnovi nje 2.210 studenata primit će do početka srpnja na svoje račune po 600 kuna jednokratne financijske potpore za podmirenje troškova studiranja.
Potpora je dodijeljena svim međimurskim studentima koji su uredno ispunili prijavu i dostavili dokument kojim su dokazali status redovitoga studenta na nekoj od javnih visokoškolskih ustanova ili ustanova s pravom javnosti u zemlji ili inozemstvu.
Troje prijavljenih studenata svojim potvrdama nije dokazalo status redovnog studenta, a 75 osoba započelo je postupak elektroničke prijave, ali nije dostavilo prijavnicu niti ikakvu dokumentaciju.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content