Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prijave na 9. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 2. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran

Datum objave: 1. ožujka 2019.

Varaždinska, Međimurska, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka županija i grad Zagreb organiziraju 9. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 2. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Jadran. Izložba  će se održati u subotu, 25. svibnja 2019. godine u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti za sudjelovanje do 24. ožujka 2019. godine.
Kako je Izložba bučinog ulja poprimila tradicionalni karakter, te sa svojim kontinuiranim održavanjem postaje regionalno prepoznatljiva i doprinosi poboljšanju kvalitete proizvodnje bučinog ulja i povećanju konzumacije ovog gastronomskog dragulja, pozivamo sve zainteresirane proizvođače s područja Međimurske županije da se prijave na 9. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 2. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Jadran. Ispunjeni prijavni obrazac dostavlja se, najkasnije, do 24. ožujka 2019. na adresu: Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: tanja.banfic@vzz.hr; jasna.vresk@vzz.hr.
Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje bučinog ulja za proizvođače s područja Međimurske županije održat će se u četvrtak, 04. travnja 2019. godine od 8 do 11 sati u prostorijama Međimurske županije, Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti,  Odsjek za poljoprivredu i turizam, R. Boškovića 2, 40 000 Čakovec, soba broj 68.
Dostavlja se 1 x 0,25 l i 1 x 0,50 l ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Varaždinske županije na broj telefona: 042/390-580 i 042/390-581.
Prijavni obrazac
Javni poziv

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content