Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

NATJEČAJ za izbor „RAVNATELJA“ razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju METALSKA JEZGRA Čakovec

Datum objave: 22. studenoga 2018.

Čakovec, 21. studenog 2018.
Temeljem čl. 18. i 19. Statuta Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec, čl. 8. Odluke o osnivanju ustanove Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec i Odluke o raspisivanju natječaja za ravnatelja ustanove Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec, Ustanova Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec objavljuje,

NATJEČAJ
za izbor „RAVNATELJA“Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec.

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

  • magistar društvene, humanističke, tehničke, biotehničke ili druge odgovarajuće struke (VSS iz područja društvenih, humanističkih, tehničkih, biotehničkih ili interdisciplinarnih područja znanosti)
  • najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
  • posjedovanje stručnih, radnih, organizacijskih i upravljačkih sposobnosti
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • vozačka dozvola B kategorije

Uz pisanu prijavu na javni natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokaze u preslici, kojima kandidati dokazuju da ispunjavaju formalne uvjete natječaja:

  • životopis u Europass obliku s popisom znanstvenih i stručnih radova,
  • motivacijsko pismo,
  • dokaz o stečenoj stručnoj spremi (diploma),
  • prijedlog Razvojnog plana i programa rada Metalske jezgre Čakovec od 2019. do 2021. godine s definiranim pokazateljima uspješnosti (maksimalno 5 stranica teksta na A4 stranici, font Arial veličine slova maksimalno 10, prored 1,5),
  • preslika osobne iskaznice ili domovnice,
  • preslika vozačke dozvole,
  • uvjerenje nadležnoga suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci, preslika),
  • dokaz o radnom stažu na odgovarajućim poslovima, odnosno e-potvrdu o radnom stažu s podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne stariju od 30 dana,
  • dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima, odnosno ugovor o radu ili rješenje o rasporedu ili potvrda poslodavca (koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao, vrstu stručne spreme) koje je kao takvo evidentirano u elektroničkom zapisu/potvrdi o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO-a.

Napomena: odabrani kandidat dužan je prije zasnivanja radnoga odnosa predočiti originalne dokaze o udovoljavanju traženim uvjetima natječaja.
Zadaće ravnatelja obuhvaćat će: organizaciju rada i poslovanja Ustanove, zastupanje Ustanove, odabir stručnih i kompetentnih suradnika, iniciranje znanstvenih i stručnih istraživanja i I&R projekata, izgradnju suradničke mreže s dionicima iz metaloprerađivačkog i ostalih relevantnih sektora u regiji te na međunarodnoj razini, povezivanje s drugim znanstveno-istraživačkim organizacijama diljem Europe i sve ostale poslove potrebne da bi ustanova zaživjela, bila relevantna za gospodarski i znanstveni razvoj regije te krenula putem održivosti.
Ravnatelj Metalske jezgre Čakovec u atraktivnom i dinamičnom radnom okruženju imat će priliku za profesionalni i osobni razvoj, samostalno oblikovanje rada te mogućnost utjecaja na gospodarski razvoj sjeverozapadne Hrvatske.
Kandidatima prijavljenim na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadržava sve podatke i priloge navedene u natječaju. Nepravodobne i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Osobe koje ne podnesu pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenima na natječaj te će o tome biti obaviještene pisanim putem.
Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje odnose se jednako na ženski i muški rod.
Prijave na Natječaj, uz dokaze o ispunjenju uvjeta, dostaviti osobno u pisarnicu ili putem pošte najkasnije do 12. prosinca 2018. godine do 12 sati na adresu:

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA
Bana Josipa Jelačića 22
40000 Čakovec

 
Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju
Metalska jezgra Čakovec
Privremena ravnateljica
Maša Tomašić
 
Natječaj je objavljen na web stranici Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec, na kojoj se ujedno možete detaljno informirati o samom projektu osnivanja i razvoja Metalske jezgre Čakovec.
Natječaj je objavljen i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanja

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content