Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obojkašice “Kaštela” na prijemu kod župana

Datum objave: 23. lipnja 2018.

Međimurje ima vrlo uspješne sportaše, pogotovo u ekipnim sportovima, a svi oni zaslužuju našu pažnju i podršku.
Shodno tome u Velikoj vijećnici Međimurske županije,  župan Matija Posavec zajedno sa pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonjom Tošić Grlač te privremenim pročelnikom Upravnog odjela za poslove župana Goranom Gotalom, primio je Ženski odbojkaški klub “Kaštel” iz Pribislavca koji ima čak 70 odbojkašica u različitim dobnim skupinama.
Članice „ŽOK Kaštel“ natječu se mini-maloj odbojci, 3. Županijskoj i međužupanijskoj ligi i u 2.A ligi, a najnoviji uspjeh je da se natječu u 1.B ligi na što su izuzetno ponosne.
Uz članice odbojkaškog kluba, na prijemu bili su predsjednica „ŽOK Kaštel“  Danijela Prprović, podpredsjednica kluba Višnja Ivačić te treneri Željka i Marko Obadić.
Klub  slavi 22 godina postojanja kroz koje je postigao iznimne uspjeha na mnogim  natjecanjima.
Župan Posavec, čestitao je djevojkama na sjajnim rezultatima te je obećao da će u okviru svojih mogućnosti pomoći u slijedećim pripremama za nadolazeća natjecanja.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1664" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content