Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija poziva na predlaganje projekata i programa udruga civilnog društva te javnih potreba u kulturi

Datum objave: 24. siječnja 2018.

Međimurska županija raspisala je Poziv za predlaganje projekata/programa udruga civilnog društva za financijsku potporu iz Proračuna Međimurske županije za 2018. godinu. Predmet je Poziva raspodjela proračunskih sredstava za rad udruga civilnog društva koja se bave sljedećim područjima: odgoj i obrazovanje, vrijednosti građanskog društva, demokracije, civilnog društva, unapređenje kvalitete života, zdravstva, socijalne skrbi, djece i mladih, socijalno osjetljivih skupina, humanitarne djelatnosti, volonterizma, promicanje ljudskih prava i nacionalnih manjina. Javni poziv objavljen je na službenim internetskim stranicama Međimurske županije, a otvoren je do 1. ožujka 2018.
Ujedno je objavljen i Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2018. godinu. Kulturne djelatnosti, poslovi, akcije i manifestacije koje su od općeg interesa za Međimursku županiju te koje Skupština utvrdi kao javne potrebe i one koje su utvrđene posebnim zakonom, mogu se podnijeti za svaki program na posebnoj prijavnici koja se može preuzeti na internetskim stranicama Županije. Na osnovi ovog poziva svoje programe mogu predlagati samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi kojima Međimurska županija nije osnivač, građani i udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture te jedinice lokalne samouprave s područja Međimurske županije. Pri vrednovanju podnesenih prijedloga primjenjivat će se Kriteriji za uvrštavanje programa i projekata u program javnih potreba u kulturi Međimurske županije za 2018. Prijedlozi se, sa svom potrebnom dokumentacijom, šalju na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec. Razmatrat će se zahtjevi pristigli do 01. ožujka 2018. godine do 12:00 sati (bez obzira na način dostave).

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content