Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija financira programe udruga iz područja zaštite potrošača

Datum objave: 20. siječnja 2018.

Međimurska županija objavila je Natječaj za financiranje programa udruga iz područja zaštite potrošača u 2018. godini. Potvrda je to da se posvećuje osobita pažnja pitanju zaštite potrošača te kontinuirano surađuje i podupire rad udruga na ovom području. To je dakako moguće samo kroz bolju informiranost, edukacije i savjetovanja potrošača što u konačnici doprinosi i podizanju kvalitete života građana, ali i s ciljem povećanje svijesti potrošača o njihovim pravima i u svrhu zaštite njihovih interesa.
Temeljem Zakona o zaštiti potrošača koji je usklađen s direktivama Europske unije, posljednje tri godine ova podrška je iskazana kroz javne natječaje za financiranje projekata i programa udruga za zaštitu potrošača koje je Međimurska županija prepoznala kao one s najznačajnijom ulogom u podizanju razine svijesti. Osim financiranih programa, Međimurska županija potiče i podržava i sve druge aktivnosti i inicijative naših udruga, jer samo zajednička suradnja omogućuje postizanje konačnog cilja, a to je bolja informiranost i educiranost građana.
Natječaj je objavljen na internetskoj stranici Međimurske, kao i Upute za prijavitelje i sve popratne Obrasce potrebne za prijavu i provedbu programa udruga za zaštitu potrošača. Natječaj završava zaključno s 15. veljače 2018. godine. Link u nastavku: https://medjimurska-zupanija.hr/2018/01/15/objavljen-natjecaj-za-financiranje-programa-udruga-iz-podrucja-zastite-potrosaca-u-2018-godini/.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content