Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prijem u Međimurskoj županiji: Još jedno veliko hvala Katarini Hoblaj

Datum objave: 8. studenoga 2017.

„Zahvaljujem Međimurskoj županiji na dugogodišnjoj potpori koja nam je izuzetno potrebna, s time niste pomogli samo nama, već i mnogobrojnim obiteljima koje su kod nas potražile pomoć“, rekla je umirovljena voditeljica Dnevnog boravka „Dr. Antun Bogdan“ – Caritas Varaždinske biskupije u Čakovcu, sada u ulozi volonterke - Katarina Hoblaj. Pritom je zahvalu uputila u okviru svečanog prijema koji je za nju upriličio župan Međimurske županije Matija Posavec sa zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcem te voditeljicom Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine, ujedno zamjenicom pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije Sonjom Tošić – Grlač.
Svoj je radni vijek kao medicinska sestra posvetila onima kojima je to najpotrebnije, brigu o bolesnima i djeci. Svojim nesebičnim radom i plemenitošću utkala je dio sebe u živote mnogih  pojedinaca. Svoju misiju, nakon punih 20 godina zaključila je zasluženim umirovljenjem te predajom ključeva Dnevnog boravka Kristini Novaković koja će nastaviti njen put dobročinstva i ljubavi, a koja je također prisustvovala prijemu u Uredu župana.
Svečani prijem iskorišten je kao mali znak pažnje i izraz zahvalnosti ovoj velikoj osobi, za sav doprinos zajednici, jedna kap u moru naspram svega onoga što je ravnateljica učinila kroz cijeli svoj život pomažući onima kojima je to najpotrebnije. „Uvijek nam je bilo zadovoljstvo surađivati s Dnevnim boravkom, te ćemo uvjeren sam i u budućnosti nastaviti dosadašnju dobru praksu i s novom ravnateljicom, sve za dobrobit djece, boravka i svih dobročinitelja oko doma“, pritom je naglasio Posavec.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1284" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content