Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Besplatna radionica u Međimurskoj županiji „Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave

Datum objave: 12. rujna 2017.

Mnogim jedinicama lokalne samouprave mogućnosti i uporaba internet stranica djeluju još uvijek „prekomplicirano“, a zakoni ih sve više zahtijevaju. Pokušati ćemo objasniti jednostavnost pristupa te potencijal dobrih web stranica JLS.
Na prvom dijelu radionice razgovarati ćemo o internet zahtjevima „Zakona o pravu na pristup informacijama“, poželjnim načinima postavljanja na stranice, uz savjete o što jednostavnijoj organizaciji podataka i postizanju što veće ocjene transparentnosti.
U drugom dijelu govoriti ćemo o webu kao sredstvu promocije života i potencijala lokalne zajednice u nacionalnom okružju, te primjeni i koristi društvenih mreža. Uz napomene o zakonskim obvezama, primjere, prijedloge, savjete, .. ova će radionica koristiti svima koji se u JLS brinu o komunikaciji s građanima putem web stranica.
 
Molimo potvrdite dolazak i sudjelovanja mailom na 
radionice2017@lokalnahrvatska.hr 
ili online prijavom na
http://lokalnahrvatska.hr/radionice2017 .
Obzirom da su radionice planirane u svim županijama, živite li na rubnom području te vam iz prometnih ili terminskih razloga više odgovara susjedno središte, možete nam se pridružiti tamo.
Dva sata nije puno a vjerujemo da će vam koristiti,
Radujemo se susretu.
 
Kontakt osoba za radionice
 Lokalna Hrvatska:
Željka Erceg, koordinator ureda,
zeljka.erceg@lokalnahrvatska.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content