Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

JAVNI POZIV za sudjelovanje u Danima Međimurske županije 2017.

Datum objave: 1. veljače 2017.

Na temelju članka 3. Poslovnika o radu župana Međimurske županije („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 26/10) župan Međimurske županije objavljuje

JAVNI POZIV

za iskazivanje javnog interesa za sudjelovanje u manifestaciji Dani Međimurske županije 2017.

S posebnim zadovoljstvom Međimurska županija najavljuje organizaciju javne manifestacije Dani Međimurske županije 2017. koja će se održati u vremenu od 18. travnja do 09. svibnja 2017. godine. U tom će se periodu na dostojan način nizom manifestacija i događanja obilježiti 6. Spomendan na Zrinske i Frankopane te Dan Međimurske županije, 30. travnja.
Cilj je osigurati što više različitih manifestacija koje će se provoditi u većini međimurskih općina i gradova kroz organizaciju niza kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, sportskih i zabavnih događanja.
Stoga se pozivaju gradovi, općine, udruge civilnog društva, turističke zajednice, osnovne i srednje škole, kulturni i javni djelatnici s područja Međimurske županije te sve zainteresirane pravne osobe da svojim prijedlozima, ponudama i programima obogate sadržaje za predstojeće Dane Međimurske županije.
Svi zainteresirani mogu svoje prijave dostaviti najkasnije do utorka, 28. veljače 2017. godine, na adresu: MEĐIMURSKA ŽUPANIJA, UPRAVNI ODJEL ZA POSLOVE ŽUPANA – „Za sudjelovanje na Danima Međimurske županije“, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, donijeti osobno na adresu, ili dostaviti na e-mail info@medjimurska-zupanija.hr.
Ž U P A N
Matija Posavec, mag.ing.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content