Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kreće provođenje programa "Grupa podrške žrtvama obiteljskog nasilja"

Datum objave: 30. svibnja 2016.

Centar za socijalnu skrb Čakovec, Podružnica Obiteljski centar i Sigurna  kuća  Čakovec  pozivaju sve zainteresirane da se uključe u program „Grupa podrške žrtvama obiteljskog nasilja“.
Opći cilj ovog  programa je  poboljšati kvalitetu života žrtava obiteljskog nasilja i to kroz  proradu traumi, osnaživanje i osposobljavanje žrtvi za svakodnevni život, podučavanje o dinamici obiteljskog nasilja, jačanje samopouzdanja žrtvi obiteljskog nasilja, učenje o vještinama rješavanja problema i konflikata, poboljšanje komunikacijskih vještina i jačanje roditeljskih vještina.
Program će se sastojati od 10 interaktivnih radionica koje će provoditi stručne djelatnice Podružnice Obiteljski centar i Sigurne kuće Čakovec (socijalne radnice i psihologinje). Teme radionica su različite, a odnose se na osnaživanje i stvaranje sustava podrške žrtvama obiteljskog nasilja. Svaka radionica će trajati 90 minuta, a održavat će se dva puta mjesečno u prostorijama Podružnice Obiteljski centar, Ulica bana Josipa Jelačića 22, Čakovec.
Program započinje 01.06.2016. (srijeda), uvodni sastanak održat će se u dva termina:
9,00 sati, te u 15,30 sati, a svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na brojeve telefona; 040/395-926, 040/395-927, 099/835-7735.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content