Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv na testiranje i intervju - samostalni upravni referent

Datum objave: 28. kolovoza 2015.

 
Vezan uz objavljeni oglas za prijam u službu na određeno vrijeme samostalni upravni referent u Upravni odjel za poslove Skupštine i opće poslove Međimurske županije – 1 izvršitelj/ica. Oglas je bio objavljen na web stranicama Zavoda za zapošljavanje od 5. kolovoza 2015. godine i na web stranicama Međimurske županije.
Testiranje kandidata koji su ispunili formalne uvjete prijavljenih na oglas za samostalnog upravnog referenta, održat će se 4. rujna 2015. godine (petak) s početkom u 9,00 sati, u maloj vijećnici Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec.
Popis kandidata koji ispunjavaju uvjete iz oglasa objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade Međimurske županije (od ulaza lijevo – pitati zaštitara) na gornjoj adresi. Također možete izvršiti upit na tel. 040 / 374 116.
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu radi identifikacije. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
Pravni i drugi izvori za testiranje kandidata objavljeni su na web stranicama Međimurske županije.28
S kandidatima koji na pisanom testiranju ostvare najmanje 50% bodova iz pisane provjere znanja i sposobnosti, bit će isti dan u 10,30 sati proveden i intervju
 
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content