Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Novi natječaji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Datum objave: 20. kolovoza 2015.
Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva raspisala je dva nova natječaja od kojih je jedan za INSTITUCIONALNU PODRŠKU STABILIZACIJI I/ILI RAZVOJU UDRUGA, a drugi za prijavu volonterskih inicijativa i inovativnih modela razvoja volonterstva za dodjelu nagrade "Otisak srca" u 2015. godini.
Institucionalna podrška predstavlja specifičan dio Programa financijskih oblika podrške Nacionalne zaklade kojom se ciljano, na trogodišnji rok, ulaže u organizacijski razvoj i/ili stabilizaciju udruga dok je cilj nagrade "Otisak srca" potaknuti djecu i mlade na dobrovoljni – volonterski angažman u lokalnoj zajednici kroz razvoj aktivizma, empatije, solidarnosti i socijalnih vještina kojima će znati prepoznati i riješiti (ili sudjelovati u rješavanju) problema u lokalnoj zajednici u kojoj žive.
Također, Zaklada je uvela novi - internetski način prijave na natječaje, koji će, uz objavljene natječaje, biti predstavljen u četvrtak, 27. kolovoza 2015. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Gajeva 1, dvorana Ban Jelačić, od 11:00 do 13:00 sati. Stoga se pozivaju predstavnici udruga koji su zainteresirani za sudjelovanje na ovom događanju da popunjeni prijavni obrazac dostave najkasnije do 24. kolovoza 2015. godine na telefaks broj 01/2399 111 ili adresu e-pošte:zaklada@civilnodrustvo.hr(link sends e-mail). Osim fizičkog prisustvovanja ovom događaju, Zaklada će na svojoj web stranici omogućiti i izravan prijenos predstavljanja.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content