Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv na testiranje i intervju - računovodstveni referent - likvidator

Datum objave: 11. kolovoza 2015.

Vezan uz objavljeni oglas za prijam u službu na određeno vrijeme računovodstvenog referenta – likvidatora u Upravni odjel za poslove župana – Odsjek za proračun i financije – 1 izvršitelj/ica. Oglas je bio objavljen na web stranicama Zavoda za zapošljavanje od 27. srpnja 2015. godine i na web stranicama Međimurske županije.
Testiranje kandidata koji su ispunili formalne uvjete prijavljenih na oglas za računovodstvenog referenta – likvidatora, održat će se 18. kolovoza 2015. godine (utorak) s početkom u 9,00 sati, u velikoj vijećnici Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec.
Popis kandidata koji ispunjavaju uvjete iz oglasa objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade Međimurske županije (od ulaza lijevo – pitati zaštitara) na gornjoj adresi. Također možete izvršiti upit na tel. 040 374 020.
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
Pravni i drugi izvori za testiranje kandidata objavljeni su na web stranicama Međimurske županije.
S kandidatima koji na pisanom testiranju ostvare najmanje 50% bodova iz pisane provjere znanja i sposobnosti, bit će isti dan proveden i intervju.
Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu oglasa.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content