Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest studentima o subvencioniranom prijevozu

Datum objave: 20. veljače 2014.

 

OBAVIJESTI 2011

Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz autobusom u akademskoj godini 2013./2014. karte za autobus prijevoznika Autobusni promet d.d. Varaždin „u stečaju“ mogu podići u svojim općinama ili gradovima od danas, 20. veljače 2014. godine iza 12,00 sati.

 

Studenti koji su izabrali prijevoznika „Autotrans“ iz Rijeke od 21. veljače 2014. mogu se javiti na prodajno mjesto Autobusnog kolodvora Rijeka, na adresu Trg Žabica 1, Rijeka, s fotografijom kako bi se mogla izraditi čip kartica, a pravo na subvenciju moći će koristiti od 28. veljače 2014. godine. Studenti koji već imaju čip kartice mogu iste koristiti dok studenti koji su do sada koristili iskaznice trebaju donijeti fotografiju za izradu čip kartice.

Studenti s područja Grada Čakovca autobusne karte prijevoznika Autobusni promet d.d. Varaždin „u stečaju“ dobiti će poštom na kućnu adresu.

 

Studenti koji su izabrali prijevoz vlakom naknadno će biti obaviješteni putem web stranice Međimurske županije o načinu i vremenu preuzimanja karata.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content