Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javni pozivi Hrvatske turističke zajednice

Datum objave: 18. veljače 2014.

POZIVI 2011

Hrvatska turistička zajednica će i u 2014. godini dodjeljivati bespovratna sredstva putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanje ponude u pred i posezoni. 

Projekti, inicijative i događanja kojima će se odobriti potpora odabrat će se sukladno razrađenim kriterijima, dok će odluku o izboru i visini potpora donijeti Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice na prijedlog sukladnog Povjerenstva.
HTZ je objavio:

1. JAVNI POZIV za kandidiranje programa za potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2014. godini.
2. JAVNI POZIV za dodjelu bespovratnih sredstava u 2014. godini turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima za turističke projekte za koje koriste sredstva ili će aplicirati za korištenje sredstava iz fondova Europske unije.
3. JAVNI POZIV za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2014. godini,
a u pripremi je i Javni poziv za događanja, odnosno manifestacije.

Sve detalje i informacije možete pronaći na : business.croatia.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content