Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavljanje Programa ruralnog razvoja u Zagrebu i posljednjeg natječaja IPARD programa u Čakovcu

Datum objave: 14. veljače 2014.

Ministarstvo poljoprivrede
Prezentacija Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. za potencijalne korisnike s područja Međimurske županije održati će se 18. veljače 2014. u Zagrebu, u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78 s početkom u 11 sati. Program će prezentirati pomoćnica ministra, gđa Davorka Hajduković sa suradnicima. Program ruralnog razvoja preduvjet je i temelj za korištenje sredstava EAFRD fonda (Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj).

Molimo zainteresirane pojedince/institucije da se jave u Upravni odjel za gospodarske djelatnosti Međimurske županije na email adresu: danica.posta@medjimurska-zupanija.hr ili telefon 040/374-002 najkasnije do 17. veljače 2014. godine do 12 sati kako bismo popis prijavljenih proslijedili u nadležno ministarstvo.

 

Također vas obavještavamo da će se informativna prezentacija na temu predstojećeg, ujedno i posljednjeg natječaja IPARD programa, te Mjera iz Programa ruralnog razvoja održati i u Čakovcu i to 28. veljače s početkom u 11 sati, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22, Čakovec.

 

Prijaviti se možete i detaljnije informacije dobiti u REDEA-i, na brojeve telefona 395-528 ili 395-586 te na mail adresu mihaela@redea.hr.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content