Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javni poziv Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za dostavu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europske unije (2014.-2020.)

Datum objave: 8. srpnja 2013.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je javni natječaj za prijavu projektnih prijedloga kako bi se pripremila zaliha potencijalnih projekata čija bi se provedba mogla financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Temeljem dobivenih informacija, Ocjenjivački odbor će procijeniti projektne prijedloge te sastaviti Indikativnu listu projekata za novi Operativni program 2014. - 2020.

Na javni poziv mogu se prijaviti projektni prijedlozi iz područja čiji je cilj osiguravanje uvjeta za znanstvenike i poduzetnike za stvaranje i/ili testiranje novih ideja te poticanje suradnje između istraživačkih jedinica i gospodarstva/industrije te obrazovna infrastruktura - osiguravanje bolje kvalitete i dostupnosti usluga odgojno-obrazovnih ustanova kako bi se bolje integrirali u Europi, odnosno postali prepoznatljivi odgojno-obrazovni centri.

Rok za prijavu: 31.12.2013.

Više informacija…

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content