Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ritam Europe 2 – Natječaj za bendove

Datum objave: 12. travnja 2012.

U okviru obilježavanja Europskog tjedna, Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj organizira drugo izdanje koncerta Ritam Europe koji će se održati u petak, 4. svibnja*, na zagrebačkom Bundeku. Novina ovogodišnjeg izdanja je nagradni natječaj za bendove. Tako će uz već renomirana imena glazbene scene poput Kawasaki 3P-a i gostiju iz EU-a, talijanskog benda Figli Di Madre Ignota, priliku nastupa na koncertu dobiti i tri benda koja osvoje najveći broj glasova publike.

Prije početka glasanja Delegacija će objaviti i još jedno veliko ime hrvatske rock scene koje će nastupati na Ritmu Europe 2.

Bendovi se mogu prijaviti do 19. travnja na www.ritam-europe.com.hr. On-line glasanje publike počinje 20. travnja u 15.00 sati i završava 25. travnja u 24.00 sata.

Uz sam nastup na koncertu, tri prvoplasirana benda osvojit će i novčanu nagradu u iznosu od 3500 kuna. Pobjednički bend također dobiva snimanje glazbenog spota iz video materijala snimljenog na koncertu i snimanje singla u profesionalnom studiju, dok drugoplasirani osvaja snimanje singla u profesionalnom studiju.

Ulaz za sve posjetitelje kao i na prvom izdanju koncerta Ritam Europe 2011. godine, je slobodan.

Svake godine Delegacija sudjeluje u obilježavanju Europskog tjedana nizom manifestacija i aktivnosti u koje nastoji uključiti građane, posebno mlade. Središnje ovogodišnje događanje Ritam Europe 2 je koncert za mlade i sve zainteresirane građane, dok ćete o ostalim aktivnostima poput Dana europskog filma, online EU kviza i javnog obilježavanja Europskog tjedna u Splitu kao i raznim drugim događanjima biti naknadno obaviješteni na stranicama Delegacije i Facebook stranici Informacijskog centra EU-a. Medijski pokrovitelj koncerta je tportal.hr.

www.ritam-europe.com.hr.

*u slučaju kiše koncert se odgađa se na 5.5.2012.

Preuzeto sa stranice Delegacije EU u RH

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content