Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

BizPlan Contest - natječaj za najbolji poslovni plan

Datum objave: 29. ožujka 2012.

NATJECAJI_2011

Obavještavamo Vas da je produžen rok za dostavu prijava na natječaj za najbolji poslovni plan BizPlan Contest po projektu INTERINO. Prijavni obrazac potrebno je poslati do 10.04.2012. do 08:00 sati.

 

Natječaj se raspisuje u okviru projekta INTERINO - Prekogranična integracija znanja, kompetencija i inovacija (www.interino.org) Operativnog programa IPA Slovenija – Hrvatska 2007.– 2013., u svrhu poticanja nastanka novih, inovativnih start-up poduzeća i razvoja na znanju utemeljenih poduzeća te njihovog povezivanja u prekograničnom području Hrvatske i Slovenije.


Sudionici natječaja imaju priliku potvrditi inovativnost svoje poslovne ideje, provjeriti tržišni potencijal, sudjelovati na besplatnim radionicama i savjetovati se prilikom pripreme poslovnog plana te steći dodatna znanja iz područja poduzetništva. Prilika je to za pokretanje poduzetničkog pothvata, predstavljanje potencijalnim ulagačima, širenje mreže poslovnih kontakata te promociju svoje tvrtke.

Kome je namijenjen BizPlan Contest?
Natječaj je namijenjen studentima, djelatnicima akademske zajednice, istraživačima, potencijalnim poduzetnicima te postojećim poduzećima do tri godine starosti koje imaju nove poslovne ideje koje žele razvijati. Dobrodošle su ideje iz svih gospodarskih grana.


Gdje se natječaj provodi?

Isti natječaj za najbolji poslovni plan provodi se u 8 regija na području Hrvatske i Slovenije (Međimurska županija, Varaždinska županija, Istarska županija, Zagrebačka županija, Pomurska regija, Podravska regija, Obalno-kraška regija i Osrednjeslovenska regija). REDEA provodi natječaj u Međimurskoj županiji.

Zašto sudjelovati na natječaju?
Sudjelovanje u natječaju omogućuje:
• Provjeru inovativnosti poslovne ideje
• Potvrdu tržišnog potencijala
• Besplatne radionice i savjetovanje za izradu poslovnog plana
• Dodatna znanja iz područja poduzetništva
• Prilika za predstavljanje potencijalnim ulagačima
• Širenje mreže poslovnih kontakata
• Promociju u javnosti.


Prijava za sudjelovanje u natječaju…

Kao prijavu za sudjelovanje u natječaju potrebno je popuniti prijavni obrazac poslovne ideje i poslati ga elektronskim putem na e-mail:marina.mikulcic@redea.hr najkasnije do 06.04.2012.


Izbor najboljeg poslovnog plana provodit će se u dvije faze. Stručna komisija će 13.4.2012. objaviti 10 poslovnih ideja  - finalista, natjecatelja koji se plasiraju u drugi krug natjecanja. Odabrani finalisti imat će priliku sudjelovati na stručnim radionicama za izradu poslovnog plana koje će im pomoći da svoje poslovne ideje uobliče u poslovni plan. Poslovne planove potrebno je dovršiti najkasnije do 11.05.2012. i dostaviti ih Stručnoj komisiji za izbor najboljeg poslovnog plana. Stručna komisja će odabrati 3 najbolja poslovna plana, a onaj najkvalitetniji među nnjima će ući u konkurenciju sa 7 poslovnih planova iz ostalih regija projektnog područja za izbor najboljeg prekograničnog poslovnog plana.

Važni datumi…

Rok za predaju poslovne ideje na prijavnom obrascu INTERINO 06.04.2012.
Objava 10 odabranih finalista 13.04.2012.
Edukacija i savjetovanje za izradu poslovnog plana 19.-30.04.2012.
Rok za predaju poslovnog plana 11.05.2012.
Proglašenje 3 najbolja poslovna plana 25.05.2012.
Proglašenje pobjednika prekograničnog natječaja Lipanj 2012.


Dokumentacija BizPlan Contesta..
.

Obrazac za prijavu na natječaj
Kriteriji za odabir najboljih poslovnih ideja

Pravilnik natječaja

Kontakt…
Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA
Bana Josipa Jelačića 22
40 000 Čakovec
Tel: 040/395-572
Kontakt osoba: Marina Mikulčić, stručnjak na projektu
e-mail: marina.mikulcic@redea.hr


Izvor: www.redea.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content